HVEM ER BYGGLOBAL
bygglobal
bygglobal kontor

KONTOR

+45 70 27 86 00

bygglobal adresse

09.00 TO 17.00

MANDAG TIL FREDAG

bygglobal timer

BYGGLOBAL

NYGADE 1E

8600 SILKEBORG

Vi er her for at hjælpe dig...

Mød teamet

VI SIKRER EN VÆKST BASERET PÅ TILLID

 

"Når en given virksomhed skaber vækst er det oftest på tillid mellem to parter. Om det er BTB eller BTC er principielt underordnet. Det er denne tillid vi nu hjælper med at stadfæste, således broer bygges lidt hurtigere end nu..."

Få styr på kundetilfredsheden - fuldautomatisk! Vi hjælper din virksomhed med at vækste på tillid og troværdighed. certifikat, tillid, troværdighed, global garanti , garanti, byg garanti, byggaranti, rådgivning, globalt certifikat, www.bygglobal.dk, www.bygglobal.com, Håndværker jylland, Håndværker Fyn, Håndværker Sjælland, Håndværker Aarhus, Håndværker Horsens, Håndværker Herning, Håndværker København, Håndværker Odense, Håndværker Aalborg, Håndværker Randers, Byggeopgave, Byggevejledning, Byggerådgivning, Byg, Bygning, certifikat, tillid, troværdighed, global garanti, garanti, byg garanti, byggaranti, rådgivning

Lars

Direktør & Partner

Lars har mere end 20 års erfaring både fra branchen samt den digitale verden. Lars er den ene medejer og medstifter af BygGlobal, som netop blev stifet for at imødekomme de krav industrien har og for at være på forkant med forbrugeradfærden.

Anders

Direktør & Partner

Anders mere end 25 års erfaring som iværksætter og leder og har arbejdet med mange virksomheder på strategisk niveau. Anders arbejder konkret med markedsbevægelser og tendenser og matcher virksomheders målsætninger til markedet.

Anders - IT

IT - Chef

Anders-IT er husets egen supergeni der kan kode stort set alt og til alle behov. Anders-IT har en baggrund i portalløsninger og hardcore koding i de fleste programmeringssprog. Har du behov for en løsning, så giv os et kald - vi kan!

Jytte Jensen

Administrationschef

Jytte er vores administrative leder og dén, der på daglig basis samler trådene for både kunder og leverandører. Jytte har mange års erfaring med administration og et stort kendskab til byggebranchen.

Anders Winther

Salgschef

Ansvarlig for digital strategi, kundetilfredshedssystemer og online markedsføring. Anders har en baggrund i den digitale verden og har været med til at skabe succes hos nogle af markedets største aktører.

Khoa

Chief User Experience Designer

Khoa er vores troldmand bag hjemmesider og digitale løsninger. Han sørger for at de gode og brugervenlige løsninger rammer brugernes behov. Hertil holder ogverholdes deadlines og dialoger i tæt samarbejde med dig som kunde i huset.

Heidi

Kunde- & Markedschef

Heidi er vores administrative bindeled og dén, der på daglig basis samler og arbejder med kunder samt de opgaver vi har i huset der kræver markedsmæssig tilgang. Heidi har mange års erfaring på området.

 

...OG SÅ ER VI MANGE FLERE

Derudover har vi allieret os med snusfornutige og kolossalt progressive mennesker der i den grad er med til at skabe...

Vi byder dig velkommen og kommer også gerne ud og præsenterer BygGlobal for dig

...OG SÅ ER HISTORIEN OM OS

Vi har alle en historie og vi har taget vores samlet erhvervsviden og dannet BygGlobal.

For os er det vigtigt, at du føler dig velkommen i vores hus og at løsningerne vi laver til dig sidder i skabet...hver gang!

…DEN KORTE VERSION OM BygGlobal

BygGlobal opstod ud af et centralt markedsbehov om en mere nutidig og relevant garanti end det der tilbydes i markedet i dag.

 

BygGlobal er skabt af initiativtagere der selv kommer fra branchen og dermed har indgående kendskab til de problemstillinger der følger med i industrien samt de løsningsbehov der skal til, for at flytte et værdifuldt skridt nærmere kunden.

 

Samtidigt er der en skarp konkurrence i industrien og hertil blev der truffet beslutningen om, at tilføje flere redskaber samt online strategier der automatiserer de præmisser forbrugeren anvender i dag. Tanken og filosofien er ganske klar vi arbejder aktivt for at sikre vækst baseret på tillid.

 

"Når en given virksomhed skaber vækst er det oftest på tillid mellem to parter. Om det er BTB eller BTC er principielt underordnet. Det er denne tillid vi nu hjælper med at stadfæste, således broer bygges lidt hurtigere end nu..."

 

For at alt dette kan lade sig gøre har BygGlobal været igennem en meget omfattende certificering for netop, at kunne tilbyde vore kunder et internationalt dækkende certifikat.

 

Dette har vi opnået gennem Biggrey Trust, som er en meget stor international platform der udelukkende arbejder med certificering og håndteringssystemer. Biggrey Trust har hovedkonto i London og har kontorer både i USA og Europa.

 

INTERNATIONALE ANALYSER har påvist, at prisen ligger på 4. pladsen og at tillid ligger på 1. pladsen, så lad os nu holde fokus på det markedet efterlyser, efterkomme det og samtidigt holde en uheldig skade dækket af certifikatet.

 

Tillid og troværdighed søger partner
BygGlobal skaber tilliden og øger væksten for din virksomhed

Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde i BygGlobal.

Skulle du have nogle spørgsmål til os kontakter du os på kontaktsiden og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se betingelser for websitet her

BRANCHE NYHEDER

© Copyright. All Rights Reserved to BygGlobal

KONTAKT OS

 

BygGlobal Danmark ApS

Nygade 1E

8600 Silkeborg

Email: kontakt@bygglobal.dk

Kontor: +45 70 27 86 00

Åben: 09:00 - 17:00 Man-Fre.